Olijfolie met smaak


Truffelolie Bianco

Een klein beetje van deze chique olie geeft sauzen, bruchetta´s, voorgerechten, rijst- pastagerechten, risotto’s of eitjes het aangename truffelaroma. Net voor het serveren toevoegen.

Basilicum Olie

Basilicum, niet weg te denken uit de Italiaanse keuken.
Deze olie wordt gemaakt met verse basilicum.
Wanneer je het flesje opent komt die heerlijke basilicum geur je direct tegemoet.
Fantastisch bij Italiaanse gerechten als pasta, risotto en pizza. Schenk hem ook over je salade caprese, over gebakken vis of serveer hem als brooddip.
Deze olie bevat het beste van twee werelden; heerlijke olijven en geurige basilicum. Wij zijn fan en weten zeker dat wanneer je hem hebt geproefd, je geen andere basilicum olie meer wilt.

Citroenolie

Limone, lemon, limón. Wij noemen het gewoon citroen.
Maar deze citroenolie is alles behalve gewoon.
De zonovergoten citroenen worden daar samen met de olijven geperst, waardoor deze energieke olie ontstaat.
Hij sluit verrukkelijk aan bij gerechten met vis en bij maaltijden die wat fijne frisheid kunnen gebruiken.
Schenk hem ook zeker over salades met gerookte zalm of kipfilet.
Een frisse bries, voor bij al je culinaire creaties.

Knoflookolie

Knoflook, wij houden ervan.
Deze extra vierge olie wordt gemaakt van twee natuurlijke ingrediënten: heerlijke olijfolie en geurige knoflooktenen.
De knoflooktenen worden met de olijven mee geperst waardoor alle smaken vrijkomen.
Hij smaakt goed bij enorm veel gerechten zoals aardappeltjes uit de oven, zelfgemaakte pizza en pasta’s. Ook heerlijk over brood.
Wil je gamba’s, garnalen of kip wokken? Schenk er dan wat knoflookolie bij voor wat extra pit.
Je kunt hem ook, eventueel met chilipeper, gebruiken om vis of vlees in te marineren.
Dus wil je een olie die al je gerechten net dat beetje extra geeft, ga dan voor deze alleskunner.

Olijfolie met rozemarijn

Geeft net iets extra’s aan vleesgerechten, aardappeltjes uit de oven of salades.

Peper olie

Olie met aangename pittige smaak.
Ideaal bij pizza, warme pasta of gebruik als dipper met warm (stok)brood.
Ook een ideale smaakmaker voor over gamba’s of kip.
Wij eten onze knapperige pizzarandjes ook graag met wat van deze olie eroverheen.

Kruidenolie mediterraneo

Extracten van mediterrane kruiden en specerijen samen met olijf- en zonnebloemolie.
Uitstekend geschikt bij braden, bij gebakken aardappelen, geroosterd brood en mediterrane gerechten.