Apulië


• Dik, romig en fruitig.
• Peperige nasmaak.
• Heerlijk bij tomaat, bruschetta, vis en pasta.
• Smaakt lekker bij onze cumberland azijn.

Deze olijfolie uit de hak van Italië zit boordevol smaak. De olie is helemaal niet gefilterd en bevat hierdoor nog alle smaaklagen. Zijn smaak valt het beste te omschrijven als dik, romig en fruitig met een lekkere peperige nasmaak.

Productinformatie

• 100% Corantina olijven.
• Geoogst medio december.
• Geperst door middel van een traditionele stenen molen en centrifuge.
• Zuurgraad <0,2-0,4%
• Minimaal 1 jaar na aankoop houdbaar.
• Donker en koel bewaren.

Hij gaat goed samen met tomaat, bruschetta’s en pasta’s. Ook lekker om te dippen met een stuk brood. Een Italiaanse chef gaf ons ooit de tip om wentelteefjes met wat melk en honing te bakken in deze olijfolie.