Sicilië


• Onze best verkochte olijfolie voor brooddip.
• Super grazig met een klein scherp randje.
• Ideaal als brooddip, bij salades en mozzarella.
• Gaat goed samen met onze frambozen, mango en vijgen-dadel balsamico
• Zon in een flesje, onze favoriet!

Deze olijfolie is grazig en helder, heeft een klein scherp randje en een zeer volle smaak. Wil je de Italiaanse zon proeven, dan is dit de goede keuze. Want zo vulkanisch als Sicilië is, zo explosief is haar olijfolie. Hij komt het best tot zijn recht wanneer je hem gebruikt zoals de Sicilianen het doen, als brooddip. Schenk daarbij een goed glas wijn. Ook zeer geschikt voor het maken van knapperige bruschetta’s.

Productinformatie
• 100% Nocellara Etnea olijven.
• Met de hand geoogst rond november/december.
• Geperst met een continue systeem.
• Zuurgraad <0,3-0,4%
• Minimaal 1 jaar na aankoop houdbaar.
• Donker en koel bewaren.

Ideaal als brooddip, voor het maken van bruchetta´s, bij salades en mozzarella.