Sevilla


Sevilla

DÉ OLIJFOLIE OM IN TE BAKKEN, ZONDER SPETTERS

Op zoek naar een goede olijfolie om in te bakken? Dan is Sevilla de perfecte keuze. Deze Spaanse extra vergine olie is uitermate geschikt om dagelijks te gebruiken in de pan. Een gezond alternatief voor boter en tegelijkertijd een fijne smaakmaker. De olijven worden met een machine geplukt en via een continu systeem geperst. Daarna wordt de olie die vrijkomt helemaal gefilterd. Dit zorgt ervoor dat de Sevilla niet spettert of walmt, omdat er geen stukjes meer inzitten die kunnen verbranden.

FRITUREN IN OLIJFOLIE?

Ja, het kan echt! Wanneer je bijvoorbeeld aardappeltjes frituurt, doe je dat op een temperatuur van 180 graden. Deze extra vergine olijfolie heeft een rookpunt van 210 graden, waardoor hij prima te gebruiken is in de frituurpan. Wij hebben het al vaak genoeg getest, en kunnen je vertellen dat in Sevilla gefrituurde patatjes ontzettend lekker zijn.

Productinformatie
• 80% Picual en 20% Hojiblanca olijven.
• Walmt en spettert niet.
• Gefilterde olijfolie.
• Voor bakken, stoven, braden én frituren.
• Minimaal een jaar houdbaar.
• Donker en koel bewaren.

Ook uitermate geschikt voor pasta´s